Pengiris Sayuran QC3500

Katrangan singkat:

Bahan: Baja tahan karat SUS304, Knife digawe saka bahan impor (Swiss), ditangani kanthi teknik khusus.
Jinis Knife: Rong jinis pisau nggawe mesin bisa digunakake minangka alat pengiris lan dicer.
Ukuran irisan: Bisa diatur miturut macem-macem kabutuhan, ukuran paling cilik yaiku 1mm.
Aplikasi: Sayuran godhong dawa kayata Chives, Celery lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
1. Dikontrol karo konverter, pisau muter kanthi terus. Dawa nglereni bisa diatur (1 ~ 20mm);
2. Mesin gampang dibersihake lan dirawat. Bagian-bagian kunci diproses dening pusat CNC, sing ora mung njamin presisi nanging uga nambah umur kerja.

QT385 Fresh Meat Slicer

Jinis Knife: Rong jinis pisau nggawe mesin bisa digunakake minangka alat pengiris lan dicer.
Ukuran irisan: Bisa diatur miturut macem-macem kabutuhan, ukuran paling cilik yaiku 1mm.
Aplikasi: Ana rong jinis pisau sing dipasang ing mesin kasebut, sing ora mung bisa ngethok batang lan godhong sayur (bawang), nanging uga sayuran oyot (ngethok kubis).
Prinsip Kerja: Transformator frekuensi ngontrol kacepetan konveyor.

Data Teknis

Jinis Ukuran Eksternal (mm) Ukuran Panganan

(mm)

Kekuwatan

(kw)

Kapasitas

(kg / jam)

Bobot

(Kg

QC3500

1440 * 850 * 1300

200 *114 3.3 3500 370

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita