QK140 Daging Beku

Katrangan singkat:

QK140 Frozen Meat Cutter akeh digunakake kanggo ngrusak lan nglereni blok daging beku ukuran gedhe kaya daging babi, daging sapi, pitik, iwak lan sapiturute. Bisa ngethok blok daging kabeh -18 into dadi blok cilik kanthi efisiensi tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
Pisau pemotong lan pigura drive ana ing garis lurus, sing bisa luwih awet, kabentuk kanthi sederhana, lan biaya murah bisa dijaga. Sistem sing didhukung kanthi hidrolik, kanthi gaya nglereni lan kacepetan sing bisa disetel; Ora prelu mbuwang daging, mesin bisa langsung motong blok daging sing beku, sing njaga nutria ing njero daging beku.

 QK553 Frozen Meat Flaker QK553 Frozen Meat Flaker  QK553 Frozen Meat Flaker QK553 Frozen Meat Flaker  QK553 Frozen Meat Flaker QK553 Frozen Meat Flaker

Lamaran
Mesin kita akeh digunakake kanggo ngrusak lan nglereni blok daging beku ukuran gedhe kaya daging babi, daging sapi, pitik, iwak lan sapiturute. Bisa ngethok blok daging kabeh -18 into dadi blok cilik kanthi efisiensi tinggi.

aa

Data Teknis

Model Daya (KW) Kapasitas (kg / jam) Ukuran nglereni daging sing kasedhiya (mm) Ukuran eksternal (mm) Bobot (kg)
QK140 5.5 5000  460 * 200 1600 * 756 * 1680 700

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita