FITUR

MESIN

Daging Beku Beku DRD350

Daging daging beku DRD350 bisa digunakake ing industri panganan cepet beku. Bisa digunakake kanggo ngolah sosis inggil (kayata: salami). Bisa digunakake kanggo sajian ing pawon tengah; Bisa disuplai menyang supermarket kanggo nglereni kios lan garis daging lan keju.

The DRD350 frozen meat dicer can be widely used in quick-frozen food industry.
Can be used to process high-end sausages (for example: salami).
Can be used for the side dishes in the central kitchen;
Can be supplied to supermarkets for cutting meat & cheese cubes and stripes.

Fokus dadi pabrikan utama Mesin Potong Daging lan Sayuran

Babagan

ChengYe

Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd. (Kode Ekuitas: 838358) didegake ing taun 2007. Dumunung ing Zona Ekonomi & Teknis, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, perusahaan kami khusus nggoleki lan ngolah mesin pamroses panganan lan peralatan non-standar. Perusahaan kita wis dadi pabrikan utama ing industri panganan.

PANTAR

  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • patnar
  • pantnr

bubar

PAWARTA

  • DRD350 Daging Beku Beku nglereni kiub keju

    Bisa ngolah daging beku nganti irisan, kubus, strip, kanthi efisiensi tinggi lan 80% yieldrate. Nalika keju antara -10 lan -5 derajat Celcius., Kita ngatur keju. Kita potong keju ukuran 5 * 5mm lan 10 * 10mm, 2 * 5 * 10mm, lan apik banget! ...

  • Aplikasi

    Mesin kita akeh ditrapake ing industri pamrosesan daging, panganan wheaten lan industri pengolahan panganan beku kanthi cepet. Produk utamane yaiku Denster Frozen Daging tiga dimensi, Pemotong Mangkuk Berkecepatan Tinggi, Smokehouse, Tumbler Refrigerasi Vakum, Mixer Tepung Vakum, Garis Pengolah Mie, Shaomai-mak ...

  • Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd.

    Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd. (Kode Ekuitas: 838358) didegake ing taun 2007. Dumunung ing Zona Ekonomi & Teknis, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, perusahaan kami khusus nggoleki lan ngolah mesin pamroses panganan lan peralatan non-standar. Perusahaan kita duwe ...

Panyedhiya INTERNASIONAL

  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS
  • INTERNATIONAL SUPPLIERS