Babagan Kita

Hebei Chengye Intelligent Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd. (Kode Ekuitas: 838358) didegake ing taun 2007. Dumunung ing Zona Ekonomi & Teknis, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, perusahaan kami khusus nggoleki lan ngolah mesin pamroses panganan lan peralatan non-standar. Perusahaan kita wis dadi pabrikan utama ing industri panganan.

DCIM100MEDIADJI_0076.JPG

Lamaran

Mesin kita akeh ditrapake ing industri pamrosesan daging, panganan wheaten lan industri pengolahan panganan beku kanthi cepet.

applications
applications
applications
a
a

Produk Kita

Produk utamane yaiku Denster Frozen Daging tiga dimensi, Pemotong Mangkuk Berkecepatan Tinggi, Smokehouse, Tumbler Refrigeration Vacuum, Mixer Tepung Vakum, Line Processing Mie, Mesin Pembuat Shaomai, Mesin Pengolah Sayuran lsp.

Perusahaan kita duwe sawetara paten nasional, produk utama wis lulus Sertifikasi CE, didol menyang Eropa, Oceania, Amerika, Afrika, Mideast lan Asia Tenggara lan entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan.

Pelanggan ngunjungi

factory01

Pangembangan Teknologi

Minangka perusahaan teknologi tinggi, kita penting kanggo pangembangan teknologi. Kangge, adhedhasar desain lan kemampuan konstruksi Chengye Construction Group sing kuwat, kita bisa menehi seri layanan lan dhukungan teknis, kayata rekonstruksi lan ngembangake pabrik panganan, perencanaan lan ngrancang lahan, lokakarya bangunan, nginstal lan nugasake peralatan lan pipa panganan, lsp.

Budaya Perusahaan

Praktis lan inovatif, wong ChengYe duwe filosofi manajemen: "Ikhlas lan Kualitas dhisik" lan teori nilai "Tepat lan Praktis, Inovatif, mandhiri lan wirausaha sing ora mandheg", ngupayakake dadi perusahaan teknologi lan cerdas kelas siji!