DQQ500 Sayuran Dicer

Katrangan singkat:

Mesin kasebut bisa ngethok macem-macem woh-wohan lan sayuran ROOT / gagang dadi dadu / kubus, strip utawa irisan, kayata apel, pisang, tanggal, kentang, wortel lan kacang, lan liya-liyane. Cepet lan efisiensi kerja cepet lan panen produk dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Data Teknis

Jinis Daya (KW) Kapasitas (kg / jam) Ukuran Dicing (mm) Ukuran Eksternal (mm) Bobot (kg)
CQD500 9.7 5000 3 ~ 10 1775x1030x1380 885

Fitur

1. Prinsip pemotongan telung dimensi, lan nglereni sayuran utawa woh-wohan nganti irisan, strip, utawa dices kanthi terus-terusan, nambah efisiensi produksi. Ukuran lan bentuk sing beda bisa dipotong kanthi milih macem-macem pisau.
2. Desain bentuk busur lan desain sampul sepotong. Sisa lan kelembapan sayur-sayuran ora bakal nemplek ing bagean sing diiris.
3. Sayuran cepet-cepet cepet sawetara detik supaya sayuran bisa tetep lembab.

Efek Nglereni

a
s
图片22

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita