Warta

  • DRD350 Frozen Meat Dicer cutting cheese cubes

    DRD350 Daging Beku Beku nglereni kiub keju

    Bisa ngolah daging beku nganti irisan, kubus, strip, kanthi efisiensi tinggi lan 80% yieldrate. Nalika keju antara -10 lan -5 derajat Celcius., Kita ngatur keju. Kita potong keju ukuran 5 * 5mm lan 10 * 10mm, 2 * 5 * 10mm, lan apik banget! ...
    Waca liyane
  • Applications

    Aplikasi

    Mesin kita akeh ditrapake ing industri pamrosesan daging, panganan wheaten lan industri pengolahan panganan beku kanthi cepet. Produk utamane yaiku Denster Frozen Daging tiga dimensi, Pemotong Mangkuk Berkecepatan Tinggi, Smokehouse, Tumbler Refrigerasi Vakum, Mixer Tepung Vakum, Garis Pengolah Mie, Shaomai-mak ...
    Waca liyane
  • Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd.

    Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd.

    Hebei ChengYe Intelligent Technology Co., Ltd. (Kode Ekuitas: 838358) didegake ing taun 2007. Dumunung ing Zona Ekonomi & Teknis, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, perusahaan kami khusus nggoleki lan ngolah mesin pamroses panganan lan peralatan non-standar. Perusahaan kita duwe ...
    Waca liyane