QD2000 Sayuran Dicer

Katrangan singkat:

QD2000 Vegetable Dicer khusus nglereni macem-macem jinis woh-wohan lan sayuran dadi kubus, strip lan irisan, 1000 ~ 2000kg / jam, sertifikasi CE.


Detail Produk

Tag Produk

Data Teknis

Jinis Daya (KW) Kapasitas (kg / jam) Spesifikasi Dadu (mm) Ukuran Eksternal (mm) Bobot (kg)
QD2000 5.5 2000 3 * 3 * 3 ~ 10 * 10 * 10 1460 * 1020 * 1280 475
QD2000 Kanthi sekrup feed-in 7 1750 * 1020 * 1280 490

Fitur
1. Tutup tanpa mbukak lemah, resik lan gampang dijaga.
2. Sistem Pelumasan Oli nggawe saben dina gampang banget.
3. Input Luwih gedhe sing nambah kapasitas.
4. Poros piso bisa dicopot kanthi gampang, kaya ing ngisor iki:

Garansi / Sawise Adol:
1. Periode jaminan kualitas kudu sajrone setaun wiwit tanggal panrima.
2. Sajrone periode jaminan, yen ana kesalahan ing operasi normal, Penjual kudu ndandani lan kabeh biaya sing ditindakake kudu ditanggung dening Penjual. Yen kesalahan kasebut disebabake amarga panggunaan utawa pangopènan sing salah, ora miturut manual pandhuan utawa sawise kadaluwarsa periode jaminan, sing adol kudu tanggung jawab kanggo mbenakake lan duwe hak ngisi biaya kanggo sing mbayar.

Teori Pakaryan

5c4584143409f

Sayuran Dicer QD2000 bisa digunakake kanggo nggawe isian kanggo pangsit, wonton, spring roll dll lan industri pangolahan sayuran.

 

Sampel Nglereni

 

 QD2000 Vegetable Dicer

Irisan

 QD2000 Vegetable Dicer

Strip

 QD2000 Vegetable Dicer

Wortel lan Lobak Putih

aa

Longan

aa

Gedhang

a

Kacang

aa

Bawang bombay

aa

Kentang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita