DRD350 Daging Beku Beku nglereni kiub keju

Bisa ngolah daging beku nganti irisan, kubus, strip, kanthi efisiensi tinggi lan 80% yieldrate.

Nalika keju antara -10 lan -5 derajat Celcius., Kita ngatur keju.

Kita potong keju ukuran 5 * 5mm lan 10 * 10mm, 2 * 5 * 10mm, lan apik banget!

news
news

Sing paling apik yaiku mesin kasebut bisa ngethok nganti 1500kg saben jam, yaiku ngirit wektu gedhe kanggo para pelanggan

news
news

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan mesin kita? Tututi kita!

WhatsApp : +86 18633039983

WhatsApp : +86 15188689719

news
news

Wektu kiriman: Apr-13-2021