Aplikasi

Mesin kita akeh ditrapake ing industri pamrosesan daging, panganan wheaten lan industri pengolahan panganan beku kanthi cepet. Produk utamane yaiku Denster Frozen Daging tiga dimensi, Pemotong Mangkuk Berkecepatan Tinggi, Smokehouse, Tumbler Refrigerasi Vakum, Mixer Tepung Vakum, Jalur Pemprosesan Mie, Mesin Pambuat Shaomai, Mesin Pengolah Sayuran lsp. Perusahaan kita duwe paten nasional, utamane produk wis lulus Sertifikasi CE, didol menyang Eropa, Oceania, Amerika, Afrika, Mideast lan Asia Tenggara.


Wektu kiriman: Apr-13-2021