DRD450 Daging Beku Beku

Katrangan singkat:

Piranti kasebut nggunakake teknologi pemotongan telung dimensi paling maju, sing ngindhari penurunan tingkat produksi sajrone nglereni bahan daging nalika ngadhepi ekstrusi. Bisa ngethok daging kanthi cepet tanpa ngrusak serat daging. Nduweni struktur sing cukup lan piso sing bisa diganti dhewe, sing nyuda biaya perawatan.


Detail Produk

Tag Produk

Data Teknis

Jinis Daya (KW) Kapasitas (kg / jam) Ukuran Eksternal (mm) Ukuran Dicing (mm) Bobot (kg)
DRD450 11.75 1500-3000 1775x1030x1380  3-21 600

1. Motong irisan kanthi ukuran 2-18mm
2. Motong corong kanthi ukuran 3-15mm, strip kanthi dawa 3-150mm
3. Ngethok dadi kubus kanthi ukuran 3-21mm.
4. Mesin dirancang kanthi konverter frekuensi; bisa ngowahi frekuensi 0-50Hz
kanggo produk lan suhu sing beda.

Piranti Piranti

Motor: WAMF
Segel Minyak: EK
Sirkuit Listrik Tegangan Rendah: Breaker Circuit, Kontaktor AC, Motor Wiwitan: ABB
Relay Menengah: REIGN
Ngalih Daya: IDEC
Saklar jarak: P + F
Lampu Pilot Tombol: TAYEE
.Lamaran
Daging beku / Produk daging sing wis mateng kanthi atose
Lemak Beku: -15 ℃
Daging Seng Beku: -6 ℃
Babi Lean Beku: -8 ℃
Produk daging beku sing dicincang gampang kanggo bungkus lan distribusi.

Comparison

Merek Suhu
(℃)
Kapasitas (t / h) Tingkat kubus
8mm)
Nglereni
ukuran (mm)
Suku cadang
lan mesin
rasio
Urschel -16 ℃ -0  2-4 87% 3.2-76.2 1: 8
Fam -16 ℃ -0  2-5 87% 3.17 ~ 76 1: 7
CHENGYE -16 ℃ -0  1,5-3 85% 3 ~ 21 1: 1.7
Merek China liyane 3 ℃ -3  0,5-1,5 70%  5-15 1: 3

Teori Pakaryan

 DRD450 Frozen Meat Dicer

1. Pakani
2. Nyetel kekandelan piring
3. Pemotong Internal
4. Blade Babak
5. Mungkasi feeder
6. Blade Plane

Efek Nglereni

dr450

Detil Deleng

Lengan njaba

Bingkai

Dhukungan Bantalan Transmisi

 DRD450 Frozen Meat Dicer
 DRD450 Frozen Meat Dicer
 DRD450 Frozen Meat Dicer

Bagean piso

 DRD450 Frozen Meat Dicer
 DRD450 Frozen Meat Dicer
 DRD450 Frozen Meat Dicer

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita